in

Влад Яма запалив на дискотеці на тлі Статуї Свободи, а «кварталівець» Еллерт поскаржився на податки в США

Незважаючи на спроби українського уряду повернути чоловіків призовного віку, що покинули країну, назад на батьківщину, деякі з них усім своїм виглядом демонструють абсолютну байдужість до всього, що відбувається у них вдома. Найгірше, коли таке ставлення показують люди, які свого часу користувалися в Україні великою популярністю, були кумирами та зразками для наслідування мільйонів шанувальників.

Так, 37-річний комік, автор «Кварталу 95» Олександр Еллерт ще на початку повномасштабного російського вторгнення залишив рідну країну та переїхав жити до США. За цей час він повністю прижився за океаном і вже дозволяє собі скаржитися на місцеві податки. У мережі з’явилося відео, на якому колишній соратник Володимира Зеленського виступає ведучим на якомусь заході та розповідає про суми, сплачені ним до американської скарбниці.

Улюбленець публіки, популярний хореограф Влад Яма також втік із країни вже після 24 лютого 2022 року. Незважаючи на критику на свою адресу, танцюрист відверто демонструє, що проблеми України його не стосуються. 41-річний шоумен є завсідником дискотек у США та весело запалює публіку за ді-джейським пультом.

Відео танцюючого Ями на тлі Статуї Свободи у Нью-Йорку оприлюднив блогер Богдан Беспалов. « Батальйон чоловіків-українців-недозір, які незаконно виїхали, розважає зараз на вечірці гостей у Нью-Йорку. На арені новоспечений діджей Владік Яма та тамада-клоун Саша Еллерт», — підписав публікацію автор.

Читайте також: «Повертався в країну двічі» — переможець «Холостячки» Олександр Еллерт розповів, як виїхав за кордон в умовах воєнного стану

200 операцій та три роки у лікарні: історія австралійської моделі, яка вижила у страшній пожежі та відновилася завдяки справжньому коханню

«Знаю, що його не люблять в Україні»: 15-річний син Потапа розповів, як батько реагує на критику