in

«Повертався в країну двічі» — переможець «Холостячки» Олександр Еллерт розповів, як виїхав за кордон в умовах воєнного стану

Український комік Олександр Еллерт, який набув широкої популярності після участі в першому сезоні «Холостячки» з Ксенією Мішиною розповів, як йому вдалося покинути країну в умовах повномасштабної війни.

Автор «Кварталу 95» залишив рідну країну та вибрав новим місцем проживання США. За цей вчинок його осудили та зневажила більшість українців. Підписнники в коментарях закидали його хейтом, а також цікавились, як чоловікові призивного віку, вдалось виїхати в умовах воєнного стану. Комік тривалий час уникав відповіді на це запитання та ось настав час і він розкрив всі карти. В Інстаграм Олександр повідомив своїм шанувальникам, що зробив це за всіма правилами, не порушуючи законодавства.

«Я офіційно залишив Україну за всіма нормами законодавства під час воєнного стану. Також під час повномасштабного вторгнення я повертався в країну двічі (липень і грудень 2022) і можу це зробити знову. Міністерство культури, «Квартал 95″, президент будь-якої країни, Доктор Стрендж, доктор Комаровський, Шлях, Добробат ніякого відношення до мого перетину кордону не мають», — розповів колишній Мішиної.

А ще Еллерт поставив на місце журналістів, які наводили на нього наклеп.

«Прошу офіційно від**атися від мене» — гнівно сказав комік.

Підірвана репутація Сергія Сивохо: куди зник популярний комік?

«Їздила, просто не з тобою, Коля», – фани Кароль, спотворивши прізвище Сєрги, відповіли на закиди, що вона не буває на фронті