in

Павло Зібров різко висловився про втікачів Яму та Винника

24 лютого 2022 року змінило назавжди життя багатьох українських знаменитостей. Декому довелося шукати прихисток за кордоном, а дехто взагалі обрав мовчазну позицію та не коментує повномасштабне вторгнення Росії. Серед артистів-втікачів лідирують імена хореографа Влада Ями, який живе в США та співака Олега Винника, який нібито лікується від рідкісної недуги в Німеччині.

Артист Павло Зібров в інтерв’ю Анжеліці Рудницькій припустив, чи повернуться втікачі назад на Батьківщину. Музикант вважає, що зрадників потрібно забуватися, адже вони самі обрали свій шлях не в користь України.

Павло Зібров та Олег Винник

«Їх немає, їх викреслили не ми, їх викреслив народ український. Ми не кажемо ні про Винника, ні про Яму. Вони дорослі люди, вони зробили свій вибір, підписалися і поставили печатку. Все! Яке питання до українців? Немає питань!Вони не вийдуть, ніхто сюди не прийде» — розповів Зібров.

Співак наголосив, що  в Україні є багато юних талантів, яким варто допомагати розкриватися, адже саме вони є світлим майбутнім українського шоу-бізнесу.

Читайте також: 200 операцій та три роки у лікарні: історія австралійської моделі, яка вижила у страшній пожежі та відновилася завдяки справжньому коханню

Гайді Клум топлес відсвяткувала 51-річчя в компанії коханого та дітей

18-річна донька Ольги Фреймут закінчила американську школу та показала кадри з випускного