in

Далися взнаки пережиті емоції: невпізнавана Алла Кудлай вперше з 2022 року з’явилася на публіці

Народна артистка України, виконавиця популярного хіта «Красива жінка, незаміжня» вже довгий час показувалася в публічному просторі.

Нещодавно співачка порушила мовчання і наважилася на інтерв’ю з журналістом Ростиславом Калацинським в ефірі його авторської програми на YouTubе-каналі «Rostyslove Production». Варто зазначити, що 69-річна Алла Петрівна помітно змінилася з часу останньої появи на публіці — на її обличчі з’явилося багато зморшок, хоча голос залишився тим самим чарівним.

Насамперед артистка заспокоїла своїх шанувальників і зазначила, що вона перебуває в Україні і нікуди з країни не виїжджала. У Києві Алла Кудлай залишилася разом зі своїм 46-річним сином Максимом, тоді як його дружина з дітьми виїхали до Англії, де й перебувають досі. З неприхованим смутком артистка зізналася, що дуже сумує за онуками та невісткою, Мартою Спіженкою, з якою у неї склалися прекрасні стосунки.

Алла Кудлай часто співає у дуеті із сином Максимом

«Це болісна тема. Вони поїхали до Англії, і там залишилися. Дуже сумую за своїми онуками, чотирирічним Андрійком та Уляшкою, якій 10 років буде ось. І звичайно, за своєю невісткою Мартою Спіженко, моєю красунею та співаючим солов’ям», — розповіла знаменитість.

Алла Кудлай із онуками

Тяжким випробуванням для Алли Кудлай стала смерть сестри Валентини, яка не винесла жахів війни. «Це треба мати величезну силу волі, щоби це все пережити. Тому що деякі люди дуже боляче це сприймають, боляче. От і вона так само болісно все це сприймала… Валя дуже переживала. Царство Небесне. Дуже гарна була у мене сестричка» , — поділилася пережитими емоціями Алла Кудлай.

Читайте також: Павло Зібров різко висловився про артистів-втікачів Яму та Винника

«Зберіг би ті відео — можна було б не працювати все життя!» — Панін видав нові подробиці про інтим із Кіркоровим

Віддалася на першому побаченні і тоді ж завагітніла: киянка Корольова розповіла про бурхливу молодість