in

«Зберіг би ті відео — можна було б не працювати все життя!» — Панін видав нові подробиці про інтим із Кіркоровим

Зірка «Жмурок» Олексій Панін — одна з тих російських зірок шоу-бізнесу, які публічно засудили російську агресію в Україні та залишили країну на знак протесту.

Вже довгий час 46-річний актор зі своєю родиною — донькою та дружиною живе в США. Епатажний артист охоче спілкується з адекватними журналістами та відповідає на їхні запитання максимально відверто, роблячи інтерв’ю живими та яскравими. Декілька днів тому Олексій поспілкувався з відомим латвійським журналістом Вадимом Родіоновим в ефірі його авторського шоу на YouTube-каналі «І гримнув Грем».

У ході бесіди торкнулися теми «голої вечірки» та подальшої поведінки її учасників, зокрема добре знайомого Панину Філіпа Кіркорова.

«Занадто добре знаю його підноготну … Грішним ділом тут подумав: ех, якби в мене збереглися ті відео, що він мені надсилав — ось би я розбагатів зараз! Прямо з ходу можна було не працювати ніколи. З Пилипом ми були в теплих стосунках, навіщо говорити погане… Якби Пилип не став на путінську сторону. Але ми всі знаємо цю приказку: є геї, а люди на букву «п». І він там у перших рядах. Слово на «п» — це не сексуальна орієнтація, це характер людини», — розповів Панін.

Раніше Олексій Панін зі США раптом порівняв життя в Україні та РФ: «Таке ж лайно, як і в Росії»

5-річна дочка Заворотнюк прийшла на могилу мами на другий день після похорону (відео)

Далися взнаки пережиті емоції: невпізнавана Алла Кудлай вперше з 2022 року з’явилася на публіці