in

«У кожного своя нервова палітра»: Павло Зібров відверто висловив свою думку про артистів-втікачів — Яму та Вінника

Днями відомий український співак Павло Зібров відверто зізнався як ставиться до зірок українського шоубізнесу, котрі під час війни перебувають закордоном.

Такі знаменитості як хореограф Влад Яма та співак Олег Вінник викликають обурення у користувачів Мережі через свою ганебну втечу з країни. Втім, народний артист України Павло Зібров своїх колег не засуджує. Про це співак розповів зірковому шеф-кухарю Євгену Клопотенко, взявши участь у його кулінарній програмі «Пекельні борошна».

Зібров розповів які саме українські зірки розчарували його після початку війни

Павло Зібров наголосив — він цілком розуміє обурення людей щодо позиції цих артистів. Але при цьому співак не збирається критикувати Яму та Вінника. На питання Клопотенко, хто з колег співака став для нього найбільшим розчаруванням після початку повномасштабного вторгнення, Зібров відповів так: «Я не можу їх засуджувати. У кожного своя нервова палітра. Люди можуть страшенно хворіти від цього. Ну залишилися там за кордоном Яма, Винник, Потап. Так, не токсик. Ясно, що їх молотять-перемелюють у соцмережах люди прості, і вони безумовно праві«.

Також Зібров розповів і про те, чи має він зараз якійсь дружні стосунки з артистами із Росії. Співак стверджує — він не спілкується абсолютно ні з ким з російських колег від того моменту, коли було анексовано Крим та почалася війна на Донбасі.

«Я в Росію більше ні кроком, хоча мене запрошували і туди, і туди. До побачення. Помахали ручкою і нормально. «Словʼянський базар», якісь фестивалі, тусовки, ти приїжджаєш – з ними бачишся, ясно… Мені позиція Тамари Гвердцителі подобається. Вона покинула Росію, сказала, що у неї мама з Одеси, вона переживає, що бомблять Одесу, і поїхала собі в Грузію. Хоча вона народна артистка і Росії, і Грузії«, — підсумував Павло Зібров.

Читайте також: «Хто куди!» — Бєдняков гостро потролив Потапа, скопіювавши його квиток в Дубай, тільки в українське місто

У Тельців — бюджет у критичному становищі, а Водоліям — сфокусуватися на особистих стосунках: гороскоп на 6 грудня

Ксенія Мішина заблукала в темряві посеред лісу з відомим ведучим та підігріла чутки про їхній роман