in

Красиво жити не заборониш: розсекречено особистість чоловіка Анни Заворотнюк

1 червня на Троєкурівському кладовищі поховали російську актрису Анастасію Заворотнюк.

Прощання з зіркою відбулося в Покровському жіночому монастирі куди зібралося всі небайдужі аби вшанувати пам’ять покійної. Провести в останню дорогу приїхала і старша донька Анастасії, яка в 2022 році виїхала за кордон. Анна з’явилася в компанії свого чоловіка, якого приховувала від публіки понад вісім років. Лише за декілька тижнів до смерті мами дівчина повідомила, що вийшла заміж за своє студентське кохання.

Молодий чоловік потрапив на декілька фото зі скорботного заходу, на яких весь час був поряд з дружиною, обіймав та підтримував її у цей нелегкий час. Журналісти провели розслідування та з’ясували, що обранцем доньки зірки культового серіалу «Моя прекрасна няня» став 30-річний Тімур Ісмаїлов.

Анна Заворотнюк з чоловіком

Він є виходцем із багатої сім’ї підприємців у сфері громадського харчування і торгівлі. Чоловік побудував успішну кар’єру в ОАЕ, працюючи на двох роботах:  у фірмі Brick Technology він обіймає посаду керуючого партнера, в міжнародній торговельній корпорації Pamo Global — генерального директора.

На наступний день Анна разом з коханим приєдналися до вдівця Анастасії, фігуриста Петра Чернишева, їх 5-річної доньки Міли та інших родичів аби тихо, по-сімейному попрощатися з рідною людиною біля її могили.

Читайте також: Реакція колишнього коханого Заворотнюк на її смерть шокувала прихильників

«Я практично на Балі» — Джамала показала, як проводить час з новонародженим сином

Донька — модниця, а син — копія зіркового тата: Альбіна Джанабаєва показала дітей від Валерія Меладзе