in

5-річна дочка Заворотнюк прийшла на могилу мами на другий день після похорону (відео)

У 53-річної актриси Анастасії Заворотнюк, яка померла після тяжкої хвороби 30 травня, залишилося троє дітей. Двоє старших — 23-річний Майкл та 28-річна Ганна з’явилися на світ у шлюбі артистки з бізнесменом Дмитром Стрюковим. У 2018 році, у шлюбі з Петром Чернишевим Анастасія народила дівчинку Мілу.

Батьки довгий час приховували молодшу дочку від широкої аудиторії. Лише зрідка старша сестра мимоволі показувала обличчя Міли у своїх соцмережах. Близькі до їхньої сім’ї люди говорили, що мала багато спільного з мамою, особливо відзначали її такі ж великі і виразні очі. Вперше батько з’явився на публіці із дочкою під час фіналу льодового шоу наприкінці минулого року.

Близькі вирішили не приховувати від Мили те, що мама вже не повернеться додому. Через два дні після похорону найменший член сім’ї разом із татом, бабусею Валентина Борисівною, старшою сестрою Ганною та її чоловіком приїхали на Троєкурівський цвинтар відвідати померлу. Судячи з усього, дитина ще не усвідомила того, що сталося, — дівчинка поводилася активно і навіть допомагала накривати поминальний стіл.

На кадри, що з’явилися в Мережі, важко дивитися без сліз.

Читайте також: Реакція колишнього коханого Заворотнюк на її смерть шокувала шанувальників

18-річна донька Ольги Фреймут закінчила американську школу та показала кадри з випускного

«Зберіг би ті відео — можна було б не працювати все життя!» — Панін видав нові подробиці про інтим із Кіркоровим