in

«Заскакує у вертоліт, немов у кіно!» — Максим Галкін показав вражаюче відео евакуації ізраїльських полонених із Гази

47-річний російський артист Максим Галкін від початку повномасштабного вторгнення російської армії в Україну постійно проживає в Ізраїлі.

Гуморист регулярно публічно заявляє про свою антивоєнну позицію та висловлює підтримку Україні зі сцени у різних куточках світу. Коли країна, яка стала його новим будинком, сама опинилася під ударом терористів і змушена була захищатися, Галкін заявив про свою готовність надати будь-яку посильну допомогу Армії оборони Ізраїлю і залишився в державі, що терпить ракетні обстріли, незважаючи на явну небезпеку.

Кілька днів тому ЦАХАЛ провела успішну операцію зі звільнення ізраїльських заручників із полону. Максим Галкін оприлюднив кадри зустрічі звільнених громадян зі своїми рідними, а також відео самого процесу евакуації полоненого Ноа Аргамані з Гази на військовому гелікоптері.

«Ізраїлю, пишаюся тобою! Ніде я не зустрічав такої високої ціни життя кожного громадянина 🇮🇱», — написав росіянин, чим викликав бурхливу реакцію своїх співгромадян, прихильників кривавої політики Кремля.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Читайте також: «Сказала, що Росії вже немає», — Юрій Рибчинський зізнався, про що була їхня розмова з Пугачовою два місяці тому

Мамі Брєжнєвої — 72! Співачка показала рідкісне фото з іменинницею і чотирма сестрами в Італії

«Найщасливіший день»: Віталій Козловський показав кадри з хрещення сина та розсекретив хресних батьків Оскара