in

«Не пробачимо!»: співачка Наргіз заспівала пісню-гімн незламності України

53-річна узбецька співачка Наргіз Закірова публічно підтримала Україну після початку повномасштабного вторгнення.

Останнім часом артистка жила в Москві і користувалася в Росії величезною популярністю, проте після відкритої агресії та ракетних ударів по українських містах не витримала і виступила проти дій кремлівської влади. Природно, реакція не змусила довго чекати і під час прильоту Наргіз з Ташкента її затримали в аеропорту Домодєдово і видворили з РФ із забороною відвідувати країну протягом наступних 50 років.

Після цього підтримка Закірової України стала ще активнішою. Зокрема, на своїй сторінці в Інстаграм артистка опублікувала відео, на якому виконала пісню «Ой, у лузі», яка стала символом незламності українців.

 

Варто зазначити, що Наргіз Закіровій також заборонено в’їзд в Україну. Ім’я співачки внесено до бази «Миротворця» за «заперечення російської агресії підтримки окупаційного режиму». Причиною такого ставлення до артистки є її виступ у тимчасово окупованій Ялті у 2015 році.

Читайте також: «Ваше гі*но до мене не прилипає!» — Орбакайте публічно звернулася до росіян, які її порівняли з Пугачовою.

Мадонна закликала захистити українських дітей та показала моторошне відео

Під час виконання бойового завдання загинув 36-річний герой фільму «Зсув»