in

«Сльози градом!» — співачка Наргіз в честь річниці війни підтримала українців і виконала пісню «Ой у лузі червона калина»

Узбецька співачка Наргіз, яка довгий час жила і будувала кар’єру в Росії, стала на бік нашої країни. З нагоди річниці початку війни виконавиця вирішила підтримати українців та заспівала композицію «Ой у лузі червона калина». Вона є українською народною піснею авторського походження та маршем січових стрільців.

Ролик вокалістка опублікувала в Instagram. Знаменитість накинула на себе синьо-жовтий прапор і виконала трек у центрі автомагістралі. Під постом Наргіз написала: «2.24.22 never forget».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от NARGIZ (@nargizzakirova_official)

Українці були вражені цим жестом співачки, тому залишили багато приємних слів під відеофрагментом. «Дякую, з нами правда, з нами бог», «Дякую, Наргіз. Виє повітряна тривога і ви в стрічці з прекрасним голосом. Сльози градом», «Одна з небагатьох, хто розуміє, дякую за підтримку», «До мурашок… завжди знала, що ви найкраща! Чекаємо після перемоги з концертами у нас», – пишуть люди.

Щодо Наргіз, вона засудила режим президента РФ Путіна. 25 травня 2022 року артистку затримали в аеропорту Домодєдово. Причиною цього, мабуть, стала критика зірки кремлівського диктатора. Пізніше співачку було депортовано до Узбекистану, а їй самій, за словами адвоката, заборонили відвідувати РФ до 2072 року.

Володимир Остапчук зробив натяк на ймовірне одруження з 22-річною обраницею

«Мамо, не плач, я повернусь» — Макс Барських презентував нову душевну пісню, звернувшись до найближчих людей бійців ЗСУ