in

Залишився ні з чим: діти Заворотнюк можуть лишити вдівця Петра Чернишова без даху над головою

В ніч на 30 травня пішла з життя російська кіноакторка Анастасія Заворотнюк, яка стала популярною завдяки головній ролі в комедійному серіалі «Моя прекрасна няня».

В знаменитості діагностували злоякісну пухлину головного мозку приблизно п’ять років тому, після чого вона перестала з’являтися на публіці. Актриса знала, що їй залишалося мало шансів на одужання. Ще три роки тому зірка залагодила всі питання стосовно своєї спадщини аби рідні не мали між собою конфліктів з приводу цього.

Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов

Усі свої елітні автівки Анастасія заповіла на свою маму. Розкішний триповерховий будинок  в 900 квадратних метрів в селищі Крекшино, де вона мешкала всі роки з чоловіком-фігуристом Петром Чернишовим, вона переписала на своїх старших дітей — Анну та Майкла. А чоловіка з 5-річною донькою залишила ні з чим. Російські ЗМІ повідомляють, що у Чернишова з дітьми акторки від попереднього шлюбу досить натягнуті відносини. Це навіть було помітно під час поховання Заворотнюк.

На фоні цих новин недоброзичливці їхньої сім’ї відразу після похорону почали розсилати повідомлення, нібито від імені Чернишова з проханням «хоч якось допомогти» родині. Адже вони у скрутному становищі і не знають до кого звернутися.

Шахраї просили грошей від імені померлої Анастасії Заворотюк

«Це жахливо блюзнірство. Я не розумію, чому такі люди є. Бог їм суддя«, — прокоментував сам Петро.

Читайте також: «ЗАЙМАЮСЯ ГАСТРОДИПЛОМАТІЄЮ!» — ЄВГЕН КЛОПОТЕНКО ПОЯСНИВ, ЧОМУ НЕ ЗБИРАЄТЬСЯ НА ФРОНТ

Хореограф-утікач Влад Яма показався в компанії Наталії Могилевської

65-річна Мадонна без жодної краплі косметики показала зблизька своє обличчя