in

Максим Галкін відреагував на відео, де маленька Надійка просить мирного життя без війни

Російський гуморист Максим Галкін, який з перших днів повномасштабного вторгнення засудив злочинні дії РФ, відреагував на відео, де маленька україночка Надійка просила мирного життя.

Зворушливим роликом 4-річної Надії Чекмак, яка з родиною живе на Троєщині, поділився на своїй сторінці в Інстаграм український журналіст Дмитро Гордон. Маленька блогерка у вишитій голубій сукні та віночку просила мирного життя без війни. Надійка хоче, щоб країну в якій вона народилася захистили та українці жили вільно. Також україночка звернулася до військових та подякувала їм за оборону Батьківщини.

«Я – українка, я – дитя, я хочу мирного життя. За це стоїть уся країна, за це солдати в полі гинуть. Я благаю, допоможіть, мою країну захистіть. У вас нічого більш не прошу, лише вільно жити на своїй землі. Все буде Україна! Ми – незламні. І ми захистимо Україну! Все буде добре, я надіюсь. Слава нашим героям, незламним!» — звернулася маленька Надійка.

Не пройшов повз цієї публікацій й сам Галкін. Переглянувши ролик, шоумен залишив вподобання. Варто зазначити, що Максим раніше спілкувався з дівчинкою, а його дружина Алла Пугачова запевнила Надійку, що «підтримує її усією душею»,

Читайте також: НАТАЛІЯ МОГИЛЕВСЬКА ПОКАЗАЛА СВІЙ ЗАМІСЬКИЙ КОТЕДЖ Й ЗІЗНАЛАСЯ, ЩО ЇЙ ДОВЕЛОСЯ РОБИТИ ВПЕРШЕ В ЖИТТІ

Наталія Могилевська показала свій заміський котедж й зізналася, що їй довелося робити вперше в житті

“У мами і доньки одна усмішка”: Алла Пугачова на дні народженні Максима Галкіна вразила мережу