in

Максим Галкін поговорив з маленькою українкою, яка звернулася до нього та Алли Пугачової

Кілька днів тому дівчинка Надя з України зворушила своїх передплатників зверненням до Алли Пугачової та Максима Галкіна.

Дівчинка присвятила Примадонни пісню про червоні троянди і подякувала зоряному подружжю за підтримку України. У відповідь 74-річна Пугачова запевнила Надійку, що «підтримує її усією душею», а Галкін побажав «сонечку» щастя.

Як з’ясувалося, на цьому спілкування маленької української блогерки та знаменитих артистів не закінчилося. Гуморист вирішив написати молодій фанатці в особисте листування і відправив їй кілька емодзі у вигляді сердець. У відповідь Надя написала слова вдячності за те, що Галкін та Пугачова стали на бік добра і запросила їх виступити в Україні після війни: «Дякую вам за вашу позицію. За те, що ви розумна людина з великої літери, ви та Алла Борисівна. Сподіваюся, ми побачимось в Україні на вашому виступі».

Можна тільки здивувати дівчинку, коли вона побачила відповідь Галкіна, та ще й українською мовою. «Дякую, у вас чудова батьківщина!», — написав гуморист.

Переписка Галкіна та Надюші

Читайте також. «Моя старша дочка стала мамою для молодшої та врятувала її від голодної смерті» — Могилевська шокувала розповіддю про минуле її дітей

«Олю, у цей момент мені соромно за вас!», — Полякова відкрила пляжний сезон і потрапила у скандал

Не пройшло і місяця: Лілія Ребрик після третіх пологів повернулася на роботу