in

«Історія нашої пари скінчилася»: відомий український актор розлучився з дружиною-росіянкою

Український актор Віталій Салій, який став відомий завдяки ролі в фільмах «Попіл Фенікса», «Клан ювелірів», «Я працюю на цвинтарі» та інших розлучився з дружиною-росіянкою.

Новиною артист поділився на своїй сторінці в Інстаграм. Віталій зізнався, що їхня історія кохання з Ганною Арєф’євою добігла до кінця. Також він зазначив, що вдячний колишній дружині за спільні роки, які вони прожили у шлюбі. Що стало причиною розлучення Салій не став розсекречувати.

«Історія нашої пари скінчилася. Дякую тобі за все неймовірне, справжнє і прекрасне, що було. Та наші шляхи все одно завжди перетинатимуться в один — шлях нашого сина Данила! Тож, крокуємо далі!»  — повідомив артист.

Віталій Салій

Колишня обраниця актора також прокоментувала цю новину та подякувала за прожитті разом роки, наголосивши, що буде пам’ятати спільні спогади.

«Я напишу книгу про нас, це я обіцяю! Коли побачила тебе на сцені, і відразу зрозуміла, що ти мій чоловік! Як Данило, два тижні від народження, вже летів у літаку, як ми знімалися в різних проєктах … Як бігли одне до одного, щоб побути разом, проривалися, не дивлячись ні на що. Як ти зробив мені пропозицію на даху висотки  і грала прекрасна скрипалька. Як ми подорожували. Про наших бабусь і про бабусь, про наших батьків. Наше дитинство. Про наш рудий ген… Я пишаюся нами, нашим шляхом, нашим сином, нашим коханням! Я завжди любитиму тебе і наші 10 років» — написала Анна.

Віталій Салій з колишньою дружиною

Читайте також:  «МЕНЕ ДІСТАЛО!»: МАРІЯ ЯРЕМЧУК ПІДТВЕРДИЛА, ЩО СТАЛА МАМОЮ ТА ОБУРИЛАСЯ ВЧИНКОМ СВОГО ЗВЕДЕНОГО БРАТА

«Мене дістало!»: Марія Яремчук підтвердила, що стала мамою та обурилася вчинком свого зведеного брата

«Жах! Нагадало похоронний марш!» — Кіркоров замовив на День народження сина дивний оркестр