in

«Мене дістало!»: Марія Яремчук підтвердила, що стала мамою та обурилася вчинком свого зведеного брата

Популярна українська виконавиця Марія Яремчук вперше за тривалий час після народження первістка вийшла на зв’язок та розставила всі крапки над «і».

З травня місяця в мережі активно обговорюють новину про те, що артистка стала мамою. Мало того, ЗМІ активно поширюють інформацію, що батьком дитини є український співак Олександр Пономарьов. На своїй сторінці в Інстаграм Марія підтвердила, що народила дитину. Втім, вона бажала тримати цю новину в таємниці, але Чернівецький перинатальний центр розповсюдив інформацію.

«Я тут, бо мене дістало. Жила я собі своє життя, нікого не чіпала. Робила свої справи, спродюсувала кіно, ну і стала мамою» — заявила Яремчук.

Марія Яремчук

Знаменитість також пояснила, хто ж насправді є батьком її дитини.

«Мало того, що Чернівецький перинатальний центр злив пресі інформацію про народження моєї дитини, час, стать та навіть ім’я, так виявилося, що батько – Олександр Пономарьов з якогось дива. Аж не зручно перед жінкою Саші, що вже говорити те, як читати батькові мого сина» — обурилася Марія.

Марія Яремчук

Також зірка відреагувала на слова свого зведеного брата Дмитра Яремчука, який розповів про їхні відносини та те, як вітав сестру з народженням сина. Марія запевнила, що вони ніколи не спілкувалися, а привітання Дмитра вона не побачила.

«Тут об’явився мій зведений брат Дмитро, якого я за все життя бачила разів 15 максимум і пожалівся пресі, що я така «специфічна сестра», не відповідала йому, і, бачте, не привітала його, коли в нього народжувалися діти…Звідки я мала знати про це, Дімо? Ми ж не спілкувалися ніколи! Чувак роки забирав все роялті з татових пісень, мені ні копійки не перепадало, а тепер я йому ще й винна» — додала співачка.

Марія Яремчук

Читайте також: «КРУТО БУТИ ЗАБРОНЬОВАНИМ!» — ГРИГОРІЙ РЕШЕТНІК ВИРУШИВ НА ВІДПОЧИНОК ТА НАРВАВСЯ НА КРИТИКУ

«Що тут такого?!»: брат Марії Яремчук вперше прокоментував чутки, що батьком її дитини є Пономарьов

«Історія нашої пари скінчилася»: відомий український актор розлучився з дружиною-росіянкою