in

Любов до сина переважила над патріотизмом — відомий комік Руслан Ханумак виїхав до США

Відомий український актор Руслан Ханумак з’явився у США.

34-річний комік вилетів за океан, щоб побачитися з сином і колишньою дружиною, блогером Аліною Шаманською. Після розлучення Шаманська з маленьким Артемом перебралася до Штатів, де й мешкає досі. Сам Руслан Ханумак залишився в Україні, проте не витримав розлуки зі спадкоємцем і вирушив до Америки.

На своїй сторінці в Інстаграм артист опублікував відео з Лос-Анжелесі, на якому показав зворушливий момент зустрічі із сином. Ханумак поділився пережитими емоціями та зізнався, що не збирається повертатися назад. Багато місяців я тебе не бачив. Щодня я переживав цей момент. Щоночі я візуалізував ці кадри. Підняти тебе над собою… Всупереч репутації. Всупереч роботі. Незважаючи ні на що, я дивлюся на тебе зараз не через екран. Жодний клімат і пальми, освіта та умови життя, і навіть виховання та любов мами не замінять дитинство без батька», — зазначив Руслан.

Чоловік усвідомлює, що багато хто засудить його вчинок, але водночас написав, що не збирається нічого приховувати і не закриватиме коментарі «бо всі, хто мене не любив, продовжать не любити, а всі хто поважав ви найкращі».

Читайте також: «Круто бути заброньованим!» — Григорій Решетник подався на відпочинок і нарвався на критику

Санта Дімопулос показала сина-красеня від Джеджули і розсекретила, де він проведе літо

Втомився від війни в Україні: Потап поїхав на відпочинок до Франції