in

«Дякую за те, що робиш»: Потап, Ханумак, Кот та інші колеги підтримали ідею Горбунова знімати комедію за 33 млн гривень в умовах війни

Мережу сколихнула новина про те, що український телеведучий та продюсер Юрій Горбунов має намір знімати комедійний серіал «СМТ Інгулець», на який виділили 33 мільйони гривень. Багато українців визнали таку розтрату абсурдною та абсолютно недоцільною в умовах повномасштабної війни, коли захисники потребують амуніції, техніки і так далі. Різко засудили це рішення й деякі знаменитості. Втім, знайшлися серед представників вітчизняного шоу-бізу люди, які підтримали Горбунова та майбутній серіал.

У коментарях на сторінці шоумена в Instagram не припиняється шквал хейту від користувачів, які намагаються пояснити, чому вважають зйомки комедії за такі гроші недоречними у нинішніх реаліях. Тим часом Потап, Руслан Ханумак та деякі інші українські артисти висловлюють слова підтримки майбутньому кінопродукту.

Зазначимо, Горбунов переконаний, що для України важливо створювати свій комедійний контент, адже «військові хочуть позитиву та гумору». Артист, який неодноразово зустрічався із захисниками, упевнений, що їм не вистачає української комедії. «СМТ Інгулець» зніматиме компанія «Прототип Продакшн», власником якої є ведучий.

Так, репер та продюсер Олексій Потапенко, який є кумом, сусідом та просто близьким другом Горбунова, залишив під відеозверненням лаконічний коментар: «Підтримую».

Комедійний актор Руслан Ханумак, який за останній рік також фігурував у кількох скандалах, зокрема через власний трек «Дика дичка» про жінок-військових, також написав: «Юра, підтримую».

Хореограф Женя Кот прокоментував: «Культурні проєкти дуже важливі зараз! Успіхів у проєкті. Дякую за те, що робиш».

Сподобалася ідея зі зйомкою серіалу й актору Тарасу Цимбалюку. Він зустрів її вогниками в коментарях.

А ось ведучий та продюсер Ігор Кондратюк розкритикував потенційний серіал. Він публічно звернувся до Горбунова: «У мене трохи розриває бошку. Я вчора говорив з херсонськими нацгвардійцями, що їм потрібно і скільки це коштує. Я знаю, що збори падають. І я знаю, що ці новини діаметрально протилежні… Шановний Юро, якого чорта зараз використовувати державні 33 млн, коли в країні не вистачає дронів та засобів боротьби з дронами Росії, з РЕБАми? Навіщо?»

«Кошти на ЗСУ, а Юрка на фронт»: українці різко відповіли Горбунову на виправдання зйомок серіалу за державні гроші

Тельцям — містика, Терезам — день неземного щастя: гороскоп по картах Таро на 22 липня