in

«Потрапляю під мобілізацію»: відомий співак зізнався, чому боїться повертатися в Україну

Співак Іван Дорн, який в новорічну ніч розважав росіян на Балі, висловив свою позицію щодо війни та зізнався, чому не планує повертатися в Україну.

Артист разом із сім’єю вже понад три роки мешкає у Франції та після 24 лютого 2022 року розірвав усі зв’язки з Росією. Втім, витісняти зі свого життя російську мову не поспішає та продовжує використовувати її у побуті. Щоправда після повномасштабного вторгнення української таки побільшало в житті виконавця. Він привчає дітей до рідної мови та з україномовним теж намагається спілкуватися на українській.

«На українську мову теж почав налягати: дітям більше українських гуртів ставити українською мовою і самі ми почали розмовляти з тими, хто з нами українською говорить, українською відповідати. Більше поважати це почали» — поділився співак на казахському  YouTube-каналі Dope soz.

Іван Дорн

Також 35-річний Іван зізнався, що не повертається до України через мобілізацію. Адже він призовного віку і назад виїхати йому вже не вдасться.

«Від моменту початку війни я не був у Києві. Приїхати не важко, але повернутися буде складніше, якщо ти хлопчик від 18 до 60 років, який потрапляє під мобілізацію. Я хочу, щоб усі знали, що завжди й всюди за кордоном я залишаюся українським артистом і топлю за Україну, але при цьому зі своїм наративом, зі своїм контекстом«, — зауважив Дорн.

Читайте також: «МРІЄМО ПРО ДІВЧИНКУ»: ІРИНА ФЕДИШИН ВПЕРШЕ ПРОКОМЕНТУВАЛА ТРЕТЮ ВАГІТНІСТЬ

«Мріємо про дівчинку»: Ірина Федишин вперше прокоментувала третю вагітність

Дурдом на виїзді! Волочкова у негліже викликала в лазню шамана з бубном