in

«Приєднуйся святкувати разом!» — Іван Дорн на новий рік виступатиме в готелі росіянина

Довгий час український співак Іван Дорн позиціонував себе як патріот, відмовившись від російськомовних пісень і навіть публічно просив пробачення за те, що називав росіян братами.

Проте, коли напередодні новорічних свят в повітрі запахло великими грішми за проведення корпоративів, артист вирішив зняти маску і втрапив одразу у кілька скандальних історій. По перше, музикант змінив думку і порушив обіцянку відмовитися від російськомовних треків, оголосивши, що його альбом з композиціями російською перебуває на завершальній стадії підготовки. 

Не встигли прихильники оговтатись від такого повороту, як їх приголомшив черговий анонс від Дорна. На сторінці колишнього учасника проєкту «Дом-2» Олексія Купіна з’явився промо-ролик до новорічного концерту, що відбудеться на Балі у готелі, власником якого є Ніколай Нєчунаєв – росіянин із Сибіру. На відео красується наш Іван Дорн.

«Присоединяйся праздновать вместе», – закликає напис на картинці мовою агресора.

Скріншот

В Інстаграм мережі готелів Alex Villas підтверджують цю інформацію, анонсуючи виступ українця: «В розпал вечора для вас виступить хедлайнер заходу Іван Дорн — український музикант, саундпродюсер і співак». Оскільки про подію активно пишуть на російських сайтах, можна зробити висновок, яка публіку розважатиме Дорн на святкуванні.

Скріншот

Цікаво, що квиток на захід коштує в середньому півтора мільйони індонезійських рупій, що складає приблизно 3500 гривень, в конвертації на українську валюту.

Читайте також. «Це ж не мова вбиває українських дітей!» — Лобода шокувала новою цинічною заявою, запевняючи, що цінує свою російськомовну аудиторію

«Це ж не мова вбиває українських дітей!» — Лобода шокувала новою цинічною заявою, запевняючи, що цінує свою російськомовну аудиторію

54-річна акторка Кетрін Зета-Джонс показала як виглядає її обличчя без косметики та фотошопу