in

Нова господиня: відома українська ескортниця показала відео, як хазяює у домі Кіркорова

Філіп Кіркоров всіляко намагається довести публіці, що має традиційну, «скріпну» орієнтацію.

Нещодавно поп-король (або, після низки пластичних операцій його вже правильно називати «король поп»?) став з’являтися на публіці у супроводі світської левиці Тетяни Тур. У листопаді минулого року 56-річний Кіркоров при свідках зробив їй пропозицію руки та серця, проте після скандалу з «голою вечіркою» невдала наречена воліла триматися від Бедросовича подалі.

Филипп Киркоров и Татьяна Тур

У спробах відбілити репутацію скандальний артист вирушив в окуповану частину України, де засвітився в товаристві екс-учасниці «Дома-2» Марго Овсяннікової, відомої тим, що до зйомок вона займалася ескортними послугами. Підтвердженням цього є те, що її непристойні світлини знайшли на специфічному сайті. З того часу Кіркоров став водити із собою 28-річну Марго на світські заходи і навіть засвітився на її сімейному святі.

Киркоров и Овсянникова

Кілька днів тому стало відомо, що Овсяннікова тепер мешкає в будинку артиста. Про це вона повідомила у соцмережах, виклавши відео, зняте в особняку Кіркорова. Щоправда, сам «примадон» у цей час був відсутній — відлетів на зйомки у Сочі.

Читайте також. На тлі заходу сонця над Атлантикою: наречена Роналду знялася в спокусливому бікіні

Росіяни верещать від злості: Лайма Вайкуле приголомшила вчинком на концерті

Позитив одружився з відомою танцівницею та показав романтичні фото з обраницею