in

Не словом а ділом: стало відомо, як Олег Винник допоміг потерпілим в «Охматдиті»

Популярний український співак Олег Винник залишив країну за кілька днів після початку повномасштабного вторгнення російської армії.

З тих його ім’я стало номінальним — поряд із хореографом Владом Ямою та артистом Дмитром Монатиком вони асоціюються із зрадниками та мовчунами, які кинули Батьківщину у критичний момент. Згодом з’ясувалося, що Винник виїхав до Німеччини. Під час єдиного з весни 2022 інтерв’ю співак розповів, що відбув до Берліна на лікування рідкісного захворювання, яке у нього діагностували напередодні

Яким же було здивування хейтерів, коли відомий український волонтер Роман Недзельський зізнався, що Олег Винник не сидить у Європі, склавши руки, а активно допомагає збройним силам України через особистий благодійний фонд «Вовчиця».

Автомобілі, передані ЗСУ фондом «Вовчиця». Скріншот: соцмережа Романа Недзельського

Після ракетного удару по дитячій лікарні «Охматдит» на адресу артиста полетіло каміння — мовляв, український співак жодним словом не обмовився про цей терористичний акт, що кричить. На цей раз на захист артиста стала голова його фан-клубу Валерія Барон. За її словами, 50-річний Олег Винник віддає перевагу справам, а не гучним заявам.

Олег Винник та Валерія Барон у Берліні

«Нешановні журналісти, скільки можна розпалювати ворожнечу, шукати ворогів серед своїх та нацьковувати людей, — звернулася Барон українському медіа. — Давайте по пунктах і чітко: 1. Благодійний фонд Олега Винника «Вовчиця» перерахував кошти на допомогу лікарні ОХМАТДИТ. Це вчинок щирий, і не заради подяк. Але ж не треба лити бруд. 2. Олегу Виннику нема де висловитися з приводу трагедії (він не представлений в жодній із соцмереж). І чи важливо, що сказав би Олег, головне, що справи говорять про нього», — зазначила Валерія Барон.

Скріншот: соцмережа Валерії Барон

Читайте також. Росіяни верещать від злості: Лайма Вайкуле приголомшила вчинком на концерті

«Вона морально готувалася до того, що буде для них бабусею» — Галкін вперше розповів, як вони з Пугачовою планували дітей

Як швидко летить час: Лілія Ребрик зачарувала шанувальників відео з Адель, якій виповнилося 4 місяці