in

Шикарний особняк і елітні авто: стало відомо, кому Анастасія Заворотнюк залишила весь спадок

29 червня перестало битися серце популярної російської актриси Анастасії Заворотнюк.

Життя знаменитості забрала онкологія. Цей страшний діагноз їй поставили лікарі декілька років тому. Зірка серіалу «Моя прекрасна няня» знала, що довго з такою хворобою не проживе і зарання подбала про розподіл своїх статків між рідними.

В квітні 2021 року Анастасія переоформила свій заміський маєток на дітей — 28-річну доньку Анну та 23-річного сина Майкла. Саме в цьому будинку актриса провела останні роки свого життя. За підрахунками журналістів ціна трьохповерхового котеджу становить мінімум 160 млн рублів, а це приблизно понад 72 млн гривень.

Заміський котедж Заворотнюк

Також покійна Анастасія володіла двома розкішними квартирами в Москві. Одна — у центрі Москви площею 190 кв. м, друга — в районі Мосфільму на вулиці Улофа Пальме в сучасному ЖК. Вартість кожної коливається в межах 600 000 доларів США. Кому вона їх залишила — невідомо. Можливо, ними через пів року розпоряджатиметься її чоловік, фігурист Петро Чернишов.

Апартаменти в Ялті, загальна площа яких становила 200 кв м, зірка вже давно продала.  Всі свої авто няня Віка заздалегідь переоформила на маму Валентину Борисівну.

Анастасія Заворотнюк з дітьми, чоловіком та мамою

Читайте також:  АЛЛА ПУГАЧОВА ПУБЛІЧНО ЗВЕРНУЛАСЯ ДО СВОГО ОНУКА НІКІТИ ПРЕСНЯКОВА

«Це був постріл в Україну»: українські зірки емоційно відреагували на смерть Ірини Фаріон

Український блогер висміяв вбивство Ірини Фаріон