in

Відомий композитор порівняв поведінку Пугачової та Ротару: кому за час війни допомогла Соня?

Народний артист України Олександр Злотник уперше за довгий час дав велике інтерв’ю, в якому, серед іншого, розповів про ставлення до своїх колег із шоу-бізнесу.

Зокрема, 75-річний композитор оцінив позицію своїх ровесників – артисток Алли Пугачової та Софії Ротару під час повномасштабної війни. Незважаючи на те, що Олександр Йосипович був максимально толерантним, за його тоном відчувалося, що поведінку Алли Борисівни він оцінює більш високо.

Олександр Злотник

Відомо, що свого часу злотник підтримував добрі стосунки із Софією Михайлівною. У зв’язку з цим журналіст поцікавився, чи спілкуються вони зараз, і чому уродженка Чернівецької області так слабко виступає проти війни в Україні?

За час війни ми з нею не мали жодних розмов, бо звідки я знаю? Кожен обирає свій шлях. Мене ви чуєте, ще багатьох – теж, а когось – не чуєте. Я не можу сказати, чому вона вибрала таку позицію. Це знає лише сама Соня.

Софія Ротару

У той же час Злотник високо оцінив позицію росіянки Алли Пугачової, відзначивши її благородні вчинки і до початку повномасштабного вторгнення:

Пугачова завжди мала свою думку, свою позицію. І треба сказати, що вона багатьом артистам за своє життя допомагала пробитися. А кому допомогла Соня? Ось вам і відповідь на ваше запитання вище. Є люди, для яких матеріальні речі це дуже важливо.

Алла Пугачова

Читайте також: «Це був постріл в Україну»: українські зірки емоційно відреагували на смерть Ірини Фаріон

Анна Трінчер зізналася в нетрадиційній орієнтації і палко розцілувалася з партнеркою на камеру

Зупинили на хвилинку дорогою додому: у Мережі з’явилося останнє інтерв’ю Ірини Фаріон