in

Вийшла на сцену із жовто-синім прапором: Алла Пугачова виступила у Львові

Після еміграції з РФ Алла Пугачова переставала займатися концертною діяльністю, проте стала ще різкіше критикувати процеси, що відбуваються на батьківщині.

У відповідь патріоти, що підтримують владу, обрушилися на Примадонну з прокльонами, закликаючи включити її прізвище до переліку «іноземних агентів» за прикладом її чоловіка, Максима Галкіна. Крім того, активісти виступають за позбавлення Пугачової статусу «Народної артистки» та конфіскувати її майно, зокрема замок у Підмосков’ї.

Яким же було здивування таких діячів, коли вони дізналися, що Алла Борисівна й раніше не вирізнялася «політичною благонадійністю». Зокрема, нещодавно один із російських державних каналів показав матеріал, у якому навів спогади продюсера Олександра Левшина про виступ Пугачової у Львові у 90-х роках.

За словами музиканта, Пугачова тоді вийшла на сцену з українським прапором у руках, чим викликала невимовне захоплення публіки. Водночас українку Софію Ротару, яка, незважаючи на відоме суперництво з Примадонною, взяла участь у концерті, зала освистала за виконання пісень російською мовою. «Наприкінці її геніального виступу вигукнули: „Москалько, продалася!“ — поділився спогадами Левшин.

Алла Пугачова та Софія Ротару на сцені

Читайте також: «Мої думки зараз із постраждалими…» — Максим Галкін висловив співчуття у зв’язку з трагедією у «Крокусі»

«Мої думки зараз із постраждалими…» — Максим Галкін висловив співчуття у зв’язку з трагедією у «Крокусі»

Скорпіонів переслідуватиме удача у всіх справах, що стосуються грошей, а у Козерогів розпочнеться біла смуга: Гороскоп на 25 березня 2024 року