in

«Пугачова – щасливиця!» Галкін показав підкачане тіло, станцювавши в прозорому мокрому одязі під хіт українки

47-річний Максим Галкін час від часу демонструє своїм фанатам, що попри щільний графік виступів йому вдається знаходити час для занять спортом.

У перший день осені чоловік Алли Пугачової опублікував на своїй сторінці в Інстаграм кумедний відеоролик, на якому він постав у незвичайному пікантному образі. Гуморист, одягнений у наскрізь промоклу білу водолазку і такого ж кольору легкі шорти, енергійно станцював під зливою на дощатій підлозі двору.

Родзинкою ролика стала пісня народної артистки України Софії Ротару, яка звучить на тлі, «Только этого мало». Демонстративно широко відкриваючи рота, Галкін намагався підспівувати їй, немов під фонограму. Пластично рухаючись у мокрому вбранні, що тісно облягало його тіло, шоумен показав що знаходиться в чудовій спортивній формі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Судячи з усього, трек був підібраний не випадково, адже після того, як Галкін з Пугачовою покинули РФ, заздрісники намагаються всіляко очорнити їх у країні-ізгої, зокрема, роздмухуючи історію про нібито вічну ворожнечу між росіянкою Пугачовою та українкою Ротару.

Читайте також: «Більше не чекайте!», – Алла Пугачова продала свій замок у Підмосков’ї.

«Залиште нас у спокої!», – Дженна Ортега вперше прокоментувала їхній роман з Джонні Деппом

Заплакані очі та набряк на обличчі: фанати не впізнали дружину Винника на новому фото