in

Після звинувачень у брехні: Олег Винник вперше за 2,5 роки вийшов на зв’язок з поясненнями — як виглядає артист після хвороби

Популярний український артист-утікач Олег Винник вперше за 2,5 роки, які провів за кордоном, звернувся до своїх шанувальників.

Декілька днів тому Мережу сколихнула новина про несподіване повернення виконавця на велику сцену. Про це повідомила голова офіційного фан-клубу Винника Валерія Барон. Втім, деякі користувачі обурилися та звинуватили його в брехні. Мовляв, що нібито Олег вигадав свою хворобу та жодним чинном не допомагав Україні та не висловлювався про війну.

Після таких коментарів артист вирішив звернутися до підписників та записав відео. Олег не став вдаватися в пояснення, де він наразі перебуває та чому виїхав з України після 24 лютого 2022 року. Зірка зазначив, що розпочинає все із чистого аркушу та подякував прихильникам, які весь цей час вірили в нього та чекали на його повернення.

«Починаємо все із чистого аркуша, але з якимось досвідом. Я хочу вам подякувати за те, що ви зі мною, що вірили, вірите, що залишаєтеся. Ніхто не пішов. За те, що за такої страшної години, при цій клятій, лютій війні в нашій країні ви ніколи про мене не забували. Дякую за ваші подарунки на день народження і не тільки, з вами не пропадеш, їсти завжди є що«, — розповів артист.

Олег Винник

Більш детальніше Винник розповів про свою нову музичну композицію, прем’єра якої запланована на 23 серпня.

«Виходжу до вас, бо хочу поділитися виходом нової пісні. Так, довго вона робилася. Це те, що наболіле, з чим я жив два з половиною роки. Це те, де я хворів і де одужував з цією піснею. Я та людина, яка співає про наболіле – про своїх людей. Знаю, що ви вірите. І ніхто мене ніколи не шукав. Я знаю, що ви ніколи не ставили жодних запитань: «Де ти, Олеже? Що ти? Як ти? Що з тобою?». Усе в Олега вже нормально. Тільки сентиментальність з’явилася«, — поділився зірка.

Читайте також: Наталія Могилевська вперше повністю показала свого чоловіка і зробила йому особливий подарунок

Наталія Могилевська вперше повністю показала свого чоловіка і зробила йому особливий подарунок

«Як швидко ти ростеш»: Лілія Ребрик замилувала відео з підрослою 5-місячною донечкою