in

В окулярах і з бородою — постарівший Винник показався на зустрічі з волонтерами у Німеччині

Незважаючи на безперервну критику в адресу Олега Винника з боку його зіркових колег і журналістів, артист систематично продовжує волонтерську діяльність за кордоном.

Про це повідомила помічниця співака Валерія Барон, опублікувавши відповідний допис у своєму Instagram. До музиканта звернулися представники міжнародного благодійного фонду «Буцькі Ангели», і той із задоволенням підключився до збору необхідних речей.

«До Олега Винника завітали волонтери з Благодійного Фонду «Буцькі Ангели». Він допоміг їм з пошуком і підготовкою автомобіля для бійця на передову. А також передав благодійну допомогу (ліжка, матраци, одяг і взуття), які зібрали в Німеччині разом з Anja Rätzke і Thomas Uhlig . Низький уклін і подяка кожному! Наближаємо Перемогу разом!»,  — написала Валерія Барон. Помічниця співака супроводила публікацію фотографією, на якому 50-річний Винник позував разом із волонтерами. Артист був у бейсбольній кепці, в окулярах і з бородою. Незважаючи на те, зо він посміхався і мав бадьорий вигляд, кидається в очі, як постарів кумир «вовчиць» за час перебування за кордоном.

Фото: www.instagram.com/valery_baron

Прихильники Олега Винника відгукнулися на новину, залишивши йому безліч вдячних послань у коментарях:

  • Дякую за гарні новини❤️ Ось як побачила Олега Анатолійовича зрозуміла настільки мені його не вистачає, але поруч з тим стало так тепло на душі 😊
  • Дуже гарна новина. Божого благословiння нашому Олегу Анатолiйовичу в його добрих справах для наших хлопцiв. Дуже скучаемо за концертами нашого Маестро…. 
  • Чудова новина!😍😍😍 Душа радіє коли бачу Олега Анатолійовича 🥰🥺
  • Як я рада бачити Олега Анатолійовича 🥰🥺, сподіваюся що його самопочуття налагодилось 🙏 , Скучили НЕРЕАЛЬНО СИЛЬНО 🥰  Дякую йому за все і нехай скоріше одужує та повертається до нас 🙏❤️

Читайте також: Стало відомо, як Винник збирається повертатися на українську сцену під виглядом благодійних концертів

«Аня не звичайна дівчина!» — Волошин допустив возз’єднання з Трінчер на другий день після рішення про розлучення

Як отруїли дружину Буданова і на якому етапі проходить лікування: експерт назвав подробиці обставин