in

«Прямо з Бахмуту»: Наталка Денисенко здивувала, який незвичайний подарунок привіз її чоловік-військовий з фронту

Українська акторка та дружина військовослужбовця Андрія Федінчика Наталка Денисенко повідомила про важливе свято в їхній родині.

Днями артистка показалася в обіймах чоловіка, який з перших днів повномасштабного вторгнення служить в лавах ЗСУ. Востаннє вони бачилися чотири місяці тому. Згодом закохані вирушило до Чернігова, звідки Наталка родом. Зіркове подружжя вирішило провідати батьків. Як з’ясувалося, батько Денисенко 18 серпня відзначив свій 70-річний ювілей.

«День народження у мого любого татуся! Сьогодні ювілей – 70 років. Мій найкращий друг! Мій найкращий у світі тато! Люблю«, — зворушливо привітала Наталка свого батька.

Батько Наталки Денисенко

Також сім’я возз’єдналася і зі своїм 6-річним сином Андрійком, який гостював у бабусі та дідуся на літніх канікулах. Син вперше після тривалої розлуки побачився з татом. Хлопчик не приховував своєї радості та не відходив від тата ні на крок.

«Синочок був у бабусі на канікулах, скучив за нами так, що аж іскри летять з нього«, — зізналася Наталка.

Андрій Федінчик з сином

Ювілей батька рідні відсвяткували в ресторані. Федінчик з нагоди свята привіз з фронту особливий подарунок — пляшку ігристого вина «Артемівське». Саме цей завод, який виготовляв напої у Бахмуті, знищили російські загарбники.

«Андрій Федінчик привіз ексклюзивне шампанське з Бахмута «Артемівське» просто зі складу. Завод, що його виготовляв, — знищений. Більше такого вже не буде» — додала акторка.

Андрій Федінчик

Читайте також: “Сподіваюся, це спрацює”. Перша леді України відповіла, що думає про їхню із чоловіком і дітьми безпеку

18-річна донька Ольги Фреймут похизувалася пишним бюстом на фешн-вечірці у Києві

«Перезавантаження»: українська дзюдоїстка Дар’я Білодід похизувалася шикарною фігурою на безлюдному пляжі в Греції