in

«Важко з ним маленьким» — українська акторка Наталка Денисенко зізналась, як самотужки справляється з вихованням 5-річного сина

Українська акторка Наталка Денисенко поділилася світлинами зі своїм підрослим сином від актора Андрія Федінчика, який зараз служить у лавах ЗСУ.

Знаменитість показала 5-річного Андрійка у новій фотосесії. Милими кадрами з сином Наталка поділилася в Instagram.

Під добіркою світлин акторка поділилася своїми роздумами про материнство. Наталка розповіла, що з роками її все більше надихає та наповнює спілкування з сином, а також він дуже нагадує їй чоловіка, на якого неабияк схожий хлопчик.

«Так скучила за синочком. Були часи коли було так важко з ним маленьким (та кому я розказую, і зараз у мене такі моменти бувають часто), але тепер, коли я чую його сміх, його жарти (особливо жартівливі способи, як можна наказати росіян), коли милуюся його схожістю з Андрієм, коли чую як розумно і цікаво він мислить — я наповнююся життям і тихою радістю. Бо є заради чого продовжувати боротися», — поділилася акторка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от НАТАЛКА ДЕНИСЕНКО 🇺🇦 (@natalka_denisenko)

Шанувальники Денисенко також зазначили, що 5-річний Андрійко росте дуже схожим на свого відомого батька.

  • Копія тата!
  • Син  — копія вашого Андрія!
  • Які ви гарні! Синочок дуже схожий на тата. 
  • Як схожий на татка!

Дева Кассель оголилась для фото та засвітила неголені пахви, які зараз в «тренді»

«Тирив шапки по молодості» — Ігор Кондратюк розповів, що після візиту Януковича на шоу «Караоке на майдані» зник капелюх з грошима