in

Камалія показала, як у Києві з ексчоловіком Мохаммадом Захуром відсвяткувала 11-річчя двійнят

Донькам української співачки Камалії та пакистанського мільярдера Мохаммада Захура Арабеллі та Мірабеллі 6 вересня виповнилося 11 років.

Хоть зіркові батьки офіційно розлучилися, але прийняли рішення не травмувати дівчат несподіваною новиною. Тому Камалія та Захур залишилися в дружніх стосунках та влаштували дівчатам невеличку вечірку вдома.

Камалія з Захуром

З нагоди свята артистка запросила найближчих родичів та друзів. На подвір’ї вони прикрасили яскраву фотозону із рожевих, білих та золотистих повітряних кульок, в центрі якої був напис англійською мовою «З днем народження, Арабелло та Мірабелло».

Доньки Камалії відсвяткували день народження

Головним атрибутом дня народження був святковий двоярусний торт, прикрашений свічками, кубками чемпіонів та малюнками коней. Зауважимо, що діти співачки дуже полюбляють цих тварин.

Святковий торт

«Ми відзначили це у вузькому колі найближчих друзів, і це було справді особливе свято! Друзі дівчаток прийшли, розвеселили їх своїм сміхом та веселими іграми, створивши атмосферу радості»,  — поділилася знаменитість.

Камалія з гостями

Камалія позувала в білосніжній міні сукні з оголеними плечима, прикрашеною блискучим поясом. Волосся зірка вирішила залишити розпущеним. Іменинниці Мірабеллі довелося зустрічати своє 11-річчя з рукою в гіпсі, адже напередодні вона дістала складний перелом.

Камалія з Захуром та доньками

Читайте також: «Кохаю і закохуюся в тебе щодня»: Порошенко зворушливо привітав дружину з 40-річчям шлюбу

«Набрид молодий і гуморний, хочеться старшого!», — Пугачова поскаржилася Вайкуле на одноманітність в особистому житті

«В активному пошуку»: московська донька Ольги Сумської ошелешила шанувальників