in

Постарів одразу на десяток років: Сергій Жигунов сильно здав після смерті Анастасії Заворотнюк

Російський актор Сергій Жигунов, який грав головну роль в ситкомі «Моя прекрасна няня» та був закоханий в російську актрису Анастасію Заворотнюк, яка померла від онкологічного захворювання, показав свіже фото.

Протягом семи сезонів серіалу головні герої зображували кохання на телеекранах. Втім, закохалися не лише Максим Шаталін та няня Віка — між акторами на знімальному майданчику також розгорівся роман, який згодом переріс у стосунки. Знаменитості пробули разом два роки. Сергій навіть пішов від першої дружини, але, їхнє щастя тривало недовго. Після смерті Заворотнюк, російський актор Михайло Боярський назвав причину через яку розійшлися закоханні. 

На новому фото, яке Жигунов розмістив в соціальних мережах, він змінився: сильно постарів, блідий та втомлений. Шанувальники пов’язують це зі смертю Заворотнюк. Підписники вважать, що актор досить важко переживає втрату коханої жінки. До речі, Сергій таки був присутнім на похороні Анастасії, але зробив свій візит вкрай непоміченим, що журналістам навіть не вдалося його сфотографувати.

Сергій Жигунов

Читайте також: НАЙРОЗУМНІША І НАЙДОБРІША ЛЮДИНА! АНЖЕЛІКА РУДНИЦЬКА ПОКАЗАЛА ФОТО З МАЙКЛОМ ДУГЛАСОМ І ЗІЗНАЛАСЯ, ЧИМ ВІН ЇЇ ВРАЗИВ

«Український народ завжди вільним лишався!» — чотирирічна Надійка довела до мурашок патріотичним віршем

Тіна Кароль знала, що Klavdia Petrivna не потягне Палац Спорту