in

«Не планувала, чесно кажучи»: Наталія Могилевська розповіла, як відважилась стати матір’ю двом дівчаткам

Українська співачка Наталія Могилевська разом зі своїм чоловіком Валентином виховує двох прийомних донечок, яких удочерила на початку повномасштабного вторгнення.

У День всиновлення, яке в Україні відзначають 17 вересня, виконавиця вирішила вперше зізнатися, як наважилася стати матір’ю-усиновителькою. В коментарі телеканалу «Київ» 49-річна артистка поділилася, що не планувала вдочеряти двох різних дітей.

«Я не планувала, чесно кажучи. Просто любов з першого погляду. Я полюбила дуже маленьку Соню, я не знала, що в неї є сестричка. Коли дізналась, була щаслива, що їх дві«,- розповіла Наталія.

Могилевська з прийомною донькою

Наталія зазначила, що наразі Софія та Мішель потребують особливої уваги, адже кожна із них формується та пізнає життя.

«Фізично потребує уваги більше молодша. Їй треба дуже багато чого організувати та їй була потрібна допомога. Бо вона не говорила, не ходила, не їла сама. А що стосується психологічної допомоги, то її потребує старша донька. Бо це про все: ставлення до життя, повагу до дорослих, власні кордони й решту. Я читаю купу книжок й обговорюю, бо вода камінь точить», — додала знаменитість.

Наталія Могилевська з доньками

Також зіркова мама розповіла, чим захоплюються її доньки.

«Вони знають всі мої пісні, співають. Особливо молодша стоїть і співає: «Мамо, я десь своє серце шукала, плакала, що я любові не знала». Це дуже смішно. Вони дуже талановиті. Танцюють, співають прекрасно. Не думаю, що будуть йти цією стежкою. Бо, наприклад, старша дуже любить футбол. Вона грає з хлопчиками, одна єдина дівчинка. І зараз перейшла до жіночої команди» — зауважила артистка.

Читайте також:  Галкін показав помітно підрослих 11-річних двійнят від Пугачової і привітав їх з особливим святом

«Наш президент особисто вирішував»: Олександр Усик уперше прокоментував своє затримання у Кракові

Витягла щасливий квиток: Netflix зняв серіал про Джорджіну Родрігес — наречену Кріштіану Роналду