in

«Вірили до останнього»: Камалія повідомила про горе в її родині

Українська співачка Камалія повідомила, що в їхній родині сталося горе.

Сумною звісткою артистка поділилася з прихильниками на своїй сторінці в Інстаграм. Як з’ясувалося, пішов із життя рідний дядько зірки Володимир Прядко. До того ж чоловік був хрещеним батьком виконавиці. Серце близької їй людини не витримало боротьби із важкою хворобою, через яку він декілька тижнів пробув у лікарні й певний час пролежав у комі.

Покійний Володимир страждав від аневризми — патологічне розширення або випинання стінки кровоносної судини, яке виникає через ослаблення або пошкодження її стінок. Через важкий стан чоловіка та онкологію, яку у нього виявили при госпіталізації, лікарі не давали жодних прогнозів на життя.

Помер рідний дядько Камалії

«Друзі, від щирого серця дякую всім, хто переживав і молився за мого дядька Володю. Ми до останнього вірили, що він впорається з хворобою, але, на жаль, його серце не витримало...» — повідомила Камалія.

Камалія з дядьком та мамою

Серце дядька перестало битися 22 вересня, а 24 вересня його провели в останню путь.

«За три роки наша сім’я втратила трьох рідних дядьків, трьох братів моєї мами Інни Петрівни: Василя, Олександра і сьогодні Володимира, мого хрещеного. Із п’яти братів залишилися тільки Юра, який живе в Харкові, і Микола. Нехай світла пам’ять про дядька Володю завжди буде з нами. Його доброта і любов завжди в наших серцях. Спи спокійно, дорогий дядя Володя«, — додала знаменитість.

Читайте також: «Соня зателефонувала мені з проханням» — Бабкіна, яка підтримує політику Кремля, розповіла про розмову з Ротару після 24 лютого

«Чудеса та й годі!» — Джанабаєва в Іспанії показала рідкісне відео їх з Меладзе 3-річної дочки

Несподіваний поворот: Леся Нікітюк показалася в обіймах чоловіка і заінтригувала фанів