in

На могилі Григорія Чапкіса через три роки після смерті встановили пам’ятник: прихильники побачили помилки

Легендарному українському хореографу Григорію Чапкісу, якого не стало у червні 2021 року, встановили пам’ятник.

Це сталося через три роки після його смерті. В Мережі оприлюднили ролик в якому стані наразі перебуває могила, яка протягом двох років була занедбаною та в жахливому вигляді. Чапкісу, якого поховали на Байковому кладовищі, встановили великий пам’ятник з граніту, який має форму сходів, що ведуть на сцену. Також на ньому встановлений кольоровий портрет хореографа та напис:  «Танець – це життя, живіть танцюючи».

Втім, шанувальники звернули увагу на помилки, яких припустилися майстри під час виготовлення пам’ятника. Там вказано, що Григорій народився 24 квітня, а помер — 13 липня. Однак ці дати жодним чином не пов’язані з танцівником, оскільки він народився 24 лютого, а помер – 13 червня.

Син зірки шоу «Танці з зірками» Грег Чапкіс, який тривалий час мешкає в США, на своїй сторінці в Інстаграм прокоментував облагородження могили батька.

«Вибач, тату, що так довго. Було важко зробити це з іншого кінця світу в країні, яку розриває війна. Деякі з твоїх «друзів» та колег давали багато порожніх обіцянок, а просто хотіли від нас отримати побільше. Ми з Лілією Чапкіс втратили багато часу через це. Тепер моє серце спокійне», — написав Грег.

Грег Чапкіс прокоментував встановлення пам’ятника для батька

Читайте також: «Зовсім дорослий став»: Сергій Притула здивував схожістю із 16-річним сином

«Вдячна собі, що я стала такою!» — Саліванчук у тісному бікіні похвалилася формами на фоні моря

Скоро побачимось! Галкін розсекретив своє місцезнаходження після атаки на Ізраїль