in

«Дуже гірко і прикро!» — волонтер показав, як молодша на 52 роки дружина померлого Чапкіса дбає за могилою

У Мережі показали, який вигляд має могила легендарного українського хореографа Григорія Чапкіса.

Відео у своєму TikTok оприлюднив волонтер Максим Левченко. Днями він побував на могилі Григорія Миколайовича на Байковому кладовищі у Києві і був приголомшений тим, у якому стані вона перебуває.

Легенди українського танцю не стало майже два роки тому, втім на його могилі досі не встановили пам’ятник і там лежать засохлі квіти:

«Дуже гірко і прикро дивитися на могилу Григорія Миколайовича Чапкіса. Вже минуло два роки. Але чомусь його дружина, яку він у наших особистих розмовах називав діамантиком, його син з Америки не додумалися ще поки що не те, що поставити пам’ятник, а хоча б її облагородити«, — говорить у відео Левченко.

@maksym_levchenko Був днями на могилі у Чапкіса. Гірко щось стало… 🥺 #чапкис #байковоекладбище ♬ оригінальний звук — Максим Левченко

Зазначимо, що Григорій Чапкіс помер 13 червня 2021 року. Його поховали на Байковому кладовищі. До останніх днів життя маестро поруч з ним була його кохана дружина Міла, з якою він одружився 2020 року. Жінка воліла залишатися у тіні і не хотіла публічності. Про дружину Чапкіса відомо, що вона бізнесвумен і керує магазинами прикрас. Кохана була молодша від Григорія Миколайовича на 52 роки.

Ксенія Мішина зіналася скльки коштів витрачає за місяць і хто платить за житло

Змінив зовнішність, щоб виступити в РФ: лідер гурту «Токіо» і «Мачете» наважився на шокуюче рішення і цим спантеличив українців