in

«Ти мій!»: Ірина Білик заінтригувала возз’єднанням з колишнім чоловіком

Українська співачка Ірина Білик натякнула на возз’єднання у екс-чоловіком, українським хореографом Дмитром Коляденко.

На своїй сторінці в Інстаграм артистка оприлюднила нове фото з шоуменом і цим самим заінтригувала прихильників. Коляденко позував у звичному для себе образі — чорній сорочці, рожевій шапці та сонцезахисних окулярах. В руках він тримав дві порції їжі — на одній тарілці була котлета з салатом, а на іншій — котлета з картопляним пюре. Допис Ірина доповнила своєю піснею «Ти мій».

Як з’ясувалося, зірки разом обідали. Мало того, приготуванням їжі займався сам Коляденко. В коментарях Дмитро поцікавився, чи смачно було, на що Білик відповіла: «Дякую за обід, сонечко, завдяки тобі загадала дитинство!».

Дмитро Коляденко

Підписники відразу припустилися думок, що таким чинном закоханні сповістили про своє возз’єднання і прийнялися вітати їх з примиренням:

  • О, Іра, вже помирилась с Дімою 😍
  • Ви знову разом? 🔥 Коляденко казав, що більше ніколи
  • Крута ви пара, Ірино та Дмитро ❤️
  • Іруся! Дуже за Вас рада❤️
  • Знову помирилися 😂❤️

Варто зауважити, що Білик та Коляденко перебували у стосунках на протязі 5 років. Їхній роман був бурхливим і вони декілька разів розходилися та мирилися, але через ревнощі Дмитра Ірина пішла від нього. Незважаючи на розставання, знаменитості підтримували спілкування, а коли почалося повномасштабне вторгнення почали багато часу проводити разом. Втім, в травні хореограф поставив крапку в їхніх відносинах.

Читайте також: Ксенію Мішину назвали російською актрисою — що призвело до цього?

Ксенію Мішину назвали російською актрисою — що призвело до цього?

Прислала в Москву: Алла Пугачова попрощалася зі своїм другом