in

П’ятірка матерів-одиначок українського шоу-бізнесу, які залишились з дітьми на самоті

Український шоу-бізнес багатий на тендітних красунь, які бездоганно виглядають на сцені, але мало хто здогадується, що на своїх тендітних плечах їм самотужки доводиться виховувати дітей. Як склалася доля артисток, які мають шалений успіх серед прихильників — сьогодні у нашому матеріалі.

Тіна Кароль

Легендарна поп-діва Тіна Кароль виховує чудового сина-красеня Веніаміна, який є точною копією свого покійного батька Євгена Огіра. Артистка була щаслива в шлюбі, але серйозна хвороба забрала життя 33-річного продюсера і Тіні довелося самотужки ставити сина на ноги. Наразі він навчається у Великобританії, але частенько навідується до матері-одиначки в Україну.

Світлана Лобода

Екс-учасниця сексуального тріо «ВІА Гра» Світлана Лобода виховує двох донечок, які мають різних батьків. З першим чоловіком хореографом Андрієм Цар вона перебувала у цивільному шлюбі та подарувала йому донечку Євангеліну, яка наразі підтримує теплі відносини з батьком. А хто є татом молодшої донечки Тільди, співачка взагалі тримає у секреті. Зараз у Світлани є молодий чоловік з  яким вона проживає у Європі.

Ксенія Мішина

Завидна холостячка України Ксенія Мішина самотужки виховує сина Платона, якого народила в студентські роки. Тоді вона зустрічалася з чоловіком, який старший за неї та завагітніла. Дізнавшись про цю новину, біологічний батько покину молоду матір наодинці і лише через 10 років вирішив нагадати про своє існування. Наразі хлопчик та батько не спілкуються і він не приймає участі у вихованні дитини.

Ірина Білик

Артистка виховує двох дітей від різних чоловіків, але ні з одним із чоловіків у Ірини не склалася доля. Вона за своє життя мала багато чоловіків, але всі вони мали короткий характер. Наразі, поговорюють, що співачка багато часу проводить в товаристві колишнього чоловіка Дмитра Коляденка, але офіційної інформації про їхнє возз’єднання ще немає.

Міша Романова

 Ексучасниця гурту «ВІА Гра» Міша Романова має сина Мартіна, якого народила від свого колишнього коханого. Хто є батьком хлопчика — артистка ретельно приховує. В одному зі своїх інтерв’ю вона зізналася, що біологічний тато не цікавиться вихованням сина, а хрещений батько, яким став Максим Барських — активно приймає участь у розвитку похресника.

Читайте також: Відверте зізнання Мішиної: чому Ксенія заборонила сину бачитись з батьком та що стало причиною розриву відносин з Олександром Еллертом

Покровительствує сам Пєсков: як Ані Лорак стала головною клоунесою РФ за рахунок Пугачової та Ротару

Бабця їздить: у співробітника СБУ, любителя російського шансона, виявився цілий автопарк дорогих авто