in

«Починається нова епоха!» — Олег Винник оголосив про повернення на сцену та здивував вибором місця виступу

Незважаючи на лавину критики, яка обрушилася на Олега Винника після його втечі з України, в артиста залишилося багато відданих шанувальників.

7 жовтня для фанатів співака стало справжнім святом — уперше за майже три роки їхній кумир оголосив про повернення на сцену. Про це повідомили представники співака. «Артист здивує своїх шанувальників сенсаційним поверненням на сцену! Сенсація року: 2024 року Олег повертається із грандіозним живим шоу — і це будуть єдині європейські концерти цього року! Але найкраще: квитки дуже обмежені, тому поспішай і забезпеч собі місце на цій незабутній події. Не пропусти можливість побачити, як Олег Винник із потужною енергією виконує свої найвідоміші хіти та приводить своїх шанувальників у захват», — йдеться в анонсі.

Скріншот

На офіційному TikTok каналі Олега Винника також з’явився трейлер його живих концертів. «Я дихаю музикою. Я живу піснями», – каже голос артиста за кадром.

@olegg.vynnyk.original 🇺🇦: «Будь поруч, коли музика знову проникатиме крізь стіни! 🎵✨ Зареєструйся на www.tsgpresents.com, щоб не пропустити велике повернення. 🔥 #BackOnStage #Comeback2024 #Olegg 🇬🇧: «Be there when the music breaks through the walls again! 🎵✨ Sign up now at www.tsgpresents.com and don’t miss the big comeback. 🔥 #BackOnStage #Comeback2024 #Olegg ♬ original sound — Olegg Vynnyk

На новину вже відреагувала і голова фан-клубу Винника та його подруга Валерія Барон. «Починається нова доба. Я неймовірно рада цій спільній нашій з вами події! Щось велике наближається… З любов’ю до вас! Будь поруч, коли музика знову проникне крізь стіни! Зареєструйся, щоби не пропустити велике повернення», — поділилася емоціями Валерія.

Скріншот

Потрібно відзначити, що першими Олега Винника зможуть побачити мешканці Німеччини, Австрії, Чехії та Польщі, де вже розпочався продаж квитків. Коли співак планує виступити в Україні, поки що залишається невідомим.

«Чебурашці поставили — а Путіну ні!», — Галкін розповів, яким бачить пам’ятник російському вождеві

«Повернулася з Лондонщини» — Лілія Ребрик показала зворушливі кадри зустрічі старшої доньки з Англії