in

«Я цього дуже сильно боюся»: Оля Полякова розповіла про кризу у шлюбі з чоловіком і назвала причину

Популярна українська виконавиця Оля Полякова вперше розповіла про труднощі в шлюбі з чоловіком Вадимом Буряковським, який старший за неї на 16 років.

Артистка прожила з бізнесменом вже понад 20 років. Вони виховують двох спільних доньок Машу та Алісу. В інтерв’ю Маші Єфросиніній співачка зізналася, що їхні відносини з Вадимом пережили за цей час чимало труднощів. З початком повномасштабного вторгнення в їхніх стосунках почалася криза.

«Шлюбу вже 20 років. А ми ще починали… Тому вже 21-22 роки разом. Ми за ці три роки переживали кризу. Вона була пов’язана спочатку з війною, потім – з моєю особистою кризою, коли ти підводиш лінію й думаєш, що я хочу тепер. У кожної дорослої людини ці запитання виникають. І той, хто каже, що такого не існує через 20 років шлюбу, то я в це не повірю» — поділилася зірка.

Оля Полякова з чоловіком та доньками

Артистка зізнається, що активно працює над власними думками та одне вона усвідомила точно, що не уявляє свого життя без Буряковська. Саме він став найдорожчою і найважливішою людиною на світі.

«Я до цієї секунди не відповіла на власні запитання. Але я точно зрозуміла, що ця людина для мене дуже-дуже важлива. І якщо якась тема мене й тригерить, то це не мама чи тато, а ось ці стосунки й наскільки вони для мене важливі. У мене навіть думка, що може бути якось інакше, викликає істерику й сльози. Я цього дуже сильно боюся. Це вже спорідненість. Це фундамент. Я з ним раджуся. Він завжди дає найкращі поради у моєму житті» — додала Полякова.

Читайте також:  Монатік з дружиною показали, як оригінально привітали сина з 9-річчям

Ось так поворот: Тіна Кароль заспівала про «нашу російську душу»

Камалія після розлучення з чоловіком-мільярдером закрутила новий роман і розповіла про коханого