in

«Стерли з лиця землі»: Артем Пивоваров у сльозах розповів, як окупанти знищили його дім

Український артист Артем Пивоваров довів до сліз своїм нещодавнім виступом.

Співак, який народився та виріс у Вовчанську Харківської області, частину свого концерту присвятив рідному місту. Виконавець зі сльозами на очах емоційно звернувся до гостей в залі. Артем зізнався, що йому вкрай важко дається кожний вихід на сцену, адже він з болем та сумом переживає усі події, які зараз відбуваються в Україні. Пивоваров також розповів, що російські загарбники повністю знищили його домівку.

«Мені складно. Я буду відвертим і буду говорити про це. Я втратив свій дім. У мене немає дому, і це не просто будівля. Я з міста Вовчанськ. Мого міста немає, повністю немає. Росіяни стерли його з лиця землі», — промовив співак.

Артем Пивоваров

Проте артист не падає духом та вірить, що українські захисники зможуть визволити українські землі від ворога. Пивоваров звернувся до шанувальників із закликом підтримувати військових, які щосекунди ризикують власним життям.

«Я вірю в те, що я повернуся додому. І бажаю кожному, хто втратив свій дім, щиро вірити в те, що ми повернемося. Я щиро вірю, що настане цей важливий, особливий день для нашої країни«, — додав Артем.

Читайте також: ВАГІТНА АННА КОШМАЛ ПОКАЗАЛАСЯ З МАМОЮ ТА СВЕКРУХОЮ І РОЗСЕКРЕТИЛА, ЯК ІЗ НИМИ ПРОВОДИТЬ ЧАС У КИЄВІ

«Всіх благ вам і перемоги»: у соцмережах Пугачової та Галкіна з’явилося привітання Путіну

Приголомшливо смачний лимонник: ароматний, який тане в роті. Ділюся простим рецептом