in

«Мамо, я відпускаю … помирайте!» — син-ченець Ніни Матвієнко розповів про останню зустріч із мамою у лікарні

У шлюбі Ніни Матвієнко та Петра Гончара, який тривав півстоліття, народилося троє дітей.

Старший син Іван Гончар вирішив присвятити своє життя службі Богу. У 33-річному віці під час служби у Бахчисарайському Свято-Успенському монастирі Криму він прийняв постриг. Ієродиякон Януарій пробув на півострові до самої анексії, а потім перебрався до Ніжина, де став ієродияконом церкви Іоанна Богослова. Примітно, що батьки підтримали вибір нащадка та благословили його.

Кілька днів тому священик став віртуальним гостем програми Олексія Суханова «Говорить вся Україна», присвяченій роковинам від дня смерті Ніни Матвієнко. 51-річний син артистки згадав про сон, який з’явився йому напередодні смерті Ніни Митрофанівни.

Син Ніни Матвієнко

Перед смертю мами ми з братом приїхали причастити її. Я тоді говорю: «Мамо, я відпускаю, вмирайте». Ще сон був такий особливий, що я прокинувся. Прокинувся, наче світло ввімкнули. Хтось увійшов до будинку, я боком відчув, що хтось стоїть поряд і починає мені розповідати: «Подивися, як добре у домі». Я повертаюсь і бачу – це мама. У цей момент я прокидаюсь, але з такою радістю. Не скажу, що це навіть сон, воно ніби було…

Вам також буде цікаво. «Одружилися за розрахунком…а потім була зрада», — вдівець Ніни Матвієнко вперше назвав причину їхнього розлучення після 50 років шлюбу.

«Одружилися за розрахунком…а потім була зрада», — вдівець Ніни Матвієнко вперше назвав причину їхнього розлучення після 50 років шлюбу

Заміжня Тоня Матвієнко вперше відреагувала на чутки про роман на стороні з відомим співаком