in

Подруга Могилевської розповіла, як співачка познайомилася з чоловіком та розкрила цікавий факт про її доньок

Подруга відомої української співачки Наталії Могилевської, письменниця Лада Лузіна, поділилася цікавими подробицями про її особисте життя та зазначила, що доньки артистки дивовижно схожі на неї.

Лузіна підкреслила, що повномасштабна війна значно вплинула на долю Могилевської. Співачка знайшла своє кохання та стала мамою двох чудових донечок. За словами письменниці, материнство істотно змінило Наталію — вона стала більш урівноваженою, спокійною та знайшла внутрішню гармонію.

«Діти – це непросто, величезна відповідальність. Ще й зараз, у період максимального дисбалансу. Завдань дуже багато, але вона вирішує їх із задоволенням та інтересом – це видно. Ще вона стала набагато спокійнішою, знайшла свою точку рівноваги«, — розповіла Лада.

Наталія Могилевська з дітьми

Письменниця зазначає, що дівчатка неймовірно схожі на Наталію Могилевську, наче дві краплі води. Якби співачка сама не поділилася в публічному просторі історією їхнього удочеріння, ніхто б і не здогадався, що вони не її рідні доньки. Однак, Лада Лузіна повністю підтримує рішення подруги бути відвертою і вважає, що Наталія зробила правильний вибір.

«Я знаю, що Наталія не показує дітей, але сподіваюся, вона мене не вб’є, якщо скажу одну річ. Дуже дивно, але дівчатка настільки схожі на Наталію, що якби вона вирішила видати в публічний простір історію, що це її рідні діти, всі повірили б. І я дуже поважаю її позицію, що у доньок – своя історія, і вони мають право самі її розповісти, коли виростуть. Або ніколи не розповідати, якщо так вирішать», — додала Лузіна.

Могилевська з донечками

Лада Лузіна також поділилася історією знайомства Наталії Могилевської з її чоловіком Валентином. Письменниця розповіла, що доленосна зустріч пари відбулася не в Києві, а в місці, де їхні шляхи, ймовірно, ніколи б не перетнулися, якби не обставини війни.

«Не в Києві, а в такому місці, де не під час воєнних дій навряд чи перетнулися б«, — поділилася подруга співачки.

Могилевська з чоловіком

Читайте також: «Справжня жінка»: Лілія Ребрик замилувала кадрами з 7-місячною донечкою і показала її незвичний святковий образ

«Справжня жінка»: Лілія Ребрик замилувала кадрами з 7-місячною донечкою і показала її незвичний святковий образ

Алла Пугачова оплакує дорогого чоловіка та залишила йому послання