in

42-річна Віра Брежнєва закрутила роман з багатієм та з’явилася з ним на публіці (фото)

Українська співачка, екс-учасниця сексуального тріо «ВІА Гра» Віра Брежнєва, яка ще влітку запевняла, що перебуває в «ідеальних стосунках із собою», більше не самотня.

Нагадаємо, що з початком повномасштабного вторгнення артистка припинила діяльність в Росії та виїхала спочатку до Європи, а згодом повернулася в Україну. Восени 2023 року виконавиця повідомила, що розлучилася з продюсером Костянтином Меладзе. Брежнєва неохоче ділиться деталями свого особистого життя, але днями була помічена в Києві біля Палацу спорту на концерті «Океану Ельзи» в компанії невідомого чоловіка.

Як стверджує відомий пліткар українського шоу-бізнесу, саме цей незнайомець і є новим бойфрендом Віри. Блогер розповів, що зараз у закоханих стосунки перебувають на початковій стадії.

Віра Брежнєва з бойфрендом

«Подейкують, що чоловік досить заможний і має багато зв’язків як серед політиків і великого бізнесу, так і в шоубізі. Його ім’я, рід діяльності та інші подробиці життя вже вивчає наша спільнота пліткарів. Загадковий чоловік, з яким була помічена співачка на концерті «Океану Ельзи» в Палаці спорту, є новоспеченим бойфрендом Віри, ба більше, вона мешкає в його квартирі. Пара нині перебуває в «букетному періоді». — зазначив Беспалов.

На фото, які оприлюднив пліткар, співачка постає в довгому чорному пальті, а очі ховає за великими сонцезахисними окулярами. Бойфренд співачки також замаскувався від оточуючих, надівши чорну кепку, яку опустив якомога ближче до очей. Чоловік вищий за артистку та має густу чорну бороду.

Віра Брежнєва з бойфрендом

Читайте також: «МОРЕ ВРАЖЕНЬ»: ІРИНА ФЕДИШИН ПОКАЗАЛАСЯ З БАТЬКАМИ ТА СИНАМИ І РОЗСЕКРЕТИЛА, ЯК ІЗ НИМИ РОЗВАЖАЛАСЯ У ЛЬВОВІ

«Море вражень»: Ірина Федишин показалася з батьками та синами і розсекретила, як із ними розважалася у Львові

«Коли ТЦК скинули гроші на карту» — у мережу потрапило відео Вакарчука в дивному стані