in

«Коли в РФ гроші лилися річкою — не думали про пісні українською!» — Вінницька висловилася про Брежнєву та Мейхер

Екс-зірка «ВІА Гри» Олена Вінницька, яка протягом останніх двох років не з’являлася у публічному просторі, несподівано заявила про себе та поспілкувалася з журналістами.

Під час інтерв’ю співачка розсекретила, що весь час від початку повномасштабного вторгнення вона залишалася вдома під Києвом та не виїжджала за кордон. Основною причиною такого рішення Вінницька назвала похилий вік мами та безліч домашніх тварин, яких вона не могла покинути. Артистка зізналася, що з перших днів великої війни вона підтримувала зв’язок із колегами з Росії, але згодом ці контакти обірвалися.

Щодо своїх колишніх колег по групі «ВІА Гра», 49-річна співачка зізналася, що зараз вони практично не спілкуються. Водночас, Олена зазначила, що була б рада зустрітися з Надією Мейхер: «У нас чудові, теплі стосунки. Останній раз бачилися влітку 2021 року, в Одесі… Зараз ми з Надею трішки знепритомніли. Не телефонуємо так часто, як раніше, але впевнена, що якщо зустрінемося, будемо дуже раді один одному».

Мейхер і Вінницька

Олена Вінницька не приховує, що її дуже розчарувала Віра Брежнєва, з якою вони були добрими друзями. Як відомо, до 2022 року та жила та працювала в Москві разом зі своїм чоловіком, Костянтином Меладзе. Коли ж після початку великої війни перед продюсером виник вибір між сім’єю та бізнесом, він вибрав гроші і вони розійшлися. Саме ця обставина, а не патріотизм, що раптово прокинувся, Вінницька вважає причиною того, що Брежнєва вибралася з Росії і навіть стала записувати пісні українською мовою.

Костянтин Меладзе та Віра Брежнєва

«Я з великою недовірою ставлюся до цієї історії. Мені здається, що це не зовсім так, як намагаються подати. Не виключено, що бажання перейти на український ринок відбулося на тлі розлучення із Меладзе. Вона чудово розуміла, що в Росії без Кості їй нічого робити, і вирішила приєднатися до України. Бо коли в неї все було добре там, лилися гроші, вона не думала, що, може, треба заспівати пісню українською — почати просувати нашу культуру. Це називається перевзування, причому буквально на ходу. Там не виходить, що зараз швидко в цей вагон застрибну, може, тут вигорить. А люди відчувають нещирість – от і все» , – висловилася Олена Вінницька.

Читайте також: «Попадаю під мобілізацію»: відомий співак зізнався, чому боїться повертатися в Україну

Леся Нікітюк у мокрій міні сукні посвітила звабливими формами

37-річна зірка «Кварталу» Ірина Сопонару показала фото весілля із нареченим-британцем