in

Вів Галкін, співав Монатік: молодята з Києва святкували лакшері весілля в італійській віллі Балбіано, яка належить росіянам

10 липня помпезне весілля весілля відгуляли українці, вибір святкування яких впав не на ресторанні комплекси Батьківщини, а на всесвітньовідоме італійське озеро.

Церемонія пройшла на віллі Балбіано, яка є найрозкішною та найдорожчою на озері Комо. Її оренда на тиждень вартує від 132 тисяч євро, а на день  — 19 тисяч євро, а це понад 800 тисяч гривень.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от 𝒜𝓃𝑔𝑒𝓁𝒾𝓃𝒶🕊 (@_terskaia)

Мало того, як виявилося, вілла з 2013 року перебуває у власності росіян. Кадри з лакшері весілля приховувати ніхто не став. Сама наречена Ангеліна Терська поділилася розкішними фото на своїй сторінці в Інстаграм.

Українці відсвяткували весілля в ІТалії

Розважали гостей на цьому дійстві «не дешеві зірки». Ведучим став російський гуморист Максим Галкін, який з перших днів повномасштабного вторгнення засудив злочинні дії Кремля та разом із сім’єю виїхав жити до Ізраїлю.

Максим Галкін

Шоумен вів програму українською мовою та виконав для гостей кілька україномовних пісень, зокрема, «Одна калина» Софії Ротару, «Смерека» Любомира Якима та «Золото Карпат» Степана Гіги, а також зачитав вірш та жартував про «пароль» українця: паляниця, «Укрзалізниця», полуниця. Зазначимо, що артист бере за проведення заходу від 100 тисяч євро.

Окрім Галкіна на весіллі також виступав співак Монатік — його гонорар склав близько 40 тисяч євро. Суспільство обурилося тим, що артист виїхав за кордон в умовах воєнного часу на підставі благодійного туру і в цей момент дозволив собі виступити на приватному заході в Італії. Команда артиста роз’яснила ситуацію.

Варто звернути особливу увагу на образ дівчини. Ангеліна змінила кілька весільних нарядів, серед яких була дизайнерська сукня Івана Фролова, яка коштує орієнтовно 5 тисяч євро. Доповнило лук нареченої кольє від нішевого італійського бренду Bvlgari — орієнтовно 180 тисяч євро.

Ангеліна Терська
Ангеліна Терська

За підрахунками, вартість весілля на найдорожчій віллі у Комо — близько мільйона євро. Порівняно з цим весіллям, резонансна весільна забавка сім’ї львівських прокурора Ільницького та експрацівниці львівського ДБР Роксолани Москви — це «дитяче белькотіння».

Продати віллу і передати гроші російській армії: Валерію Меладзе, який повернувся до РФ, поставили умову для повернення на сцену

Без усякого фотошопу: 66-річна Шерон Стоун показала як малює у майстерні топлес