in ,

Торт, вартістю 30 тис євро і мільйон на гостей: експрокурор та працівниця ДБР влаштували розкішне весілля у Львові

На минулих вихідних у елітному комплексі Emily Resort під Львовом зібрався увесь бомонд силових структур та політиків.

Саме там вирішили влаштувати весілля працівниця відділу кадрів Територіального управління ДБР у Львові з яскравим прізвищем Роксолана Москва і колишній прокурор прокуратури Печерського району Києва, 31-річний Ростислав Ільницький. Вітали молодят 800 осіб, серед них прокурори, колишні працівники правоохоронних органів, ДБР, податкової та депутати.

Серед гостей, яких вдалося упізнати на світлинах, які з’явилися в Мережі були, депутати Львівської міської ради Юрій Ломага та Олексій Різник, екскерівник управління з організованою злочинністю МВС України у Львівській області Василь Телиця, працівник прокуратури Києва, який погорів на хабарі у 100 тисяч доларів, Святослав Мазурик.

Весілля тривало два дні і обійшлося організаторам більше ніж у мільйон євро.

Другого дня дрес-кодом для гостей і наречених були вишиванки

Родзинкою свята став ексклюзивний торт висотою у два метри. Його вартість кондитери оцінюють у 30 тисяч доларів.

Ексклюзивний тортик

27-річна наречена сама опублікувала відеозапис події у соцмережах. Судячи з усього, працівниця державного відомства вважає за цілком нормальне явище влаштовувати подібні заходи під час повномасштабної війни. Щоправда, після шквалу критики, який обвалився на Роксолану Москву у коментарях, вона швидко закрила доступ до своїх акаунтів.

Читайте також: Гітариста групи O. Torvald поранили на війні: колектив провів благодійний аукціон аби зібрати кошти на лікування

Телеведучий Даніель Салем розповів про сімейну трагедією, яка сталася з його 19-річною сестрою

Пономарьов, DZIDZIO, Полякова, Решетник: хто із зірок розважав гостей елітного весілля прокурора у Львові