in

42-річна Катерина Кухар показала свого нового коханого, який молодший за неї на шість років

Прима Національної опери України Катерина Кухар несподівано натякнула на новий роман.

Тривалий час в Мережі ширяться чутки про те, що українська танцівниця розлучилася з чоловіком Олександром Стояновим. Подружжя припинило публікувати спільні фото та не з’являється разом на публіці. Восени минулого року балерина кардинально змінила свій образ, пояснивши це тим, що коли жінка йде до перукаря, то в її особистому житті стаються зміни. Згодом вона зазначила, що «їхні з чоловіком шляхи розійшлися», а сам Стоянов припинив називати Кухар дружиною, а натомість говорить лише, що вона «мама його дітей».

Катерина Кухар та Олександр Стоянов

Втім, жодних інших коментарів з приводу цього подружжя не дає. Однак, продовжує підігрівати плітки про розлучення. Днями Катерина оприлюднила відео в Інстаграм, в якому показала найкращі моменти літа. На кадрах часто з’являється 36-річний український стиліст Олександр Левінський, який, ймовірно, є новим обранцем 42-річної знаменитості. Судячи по кадрах Катерина досить багато часу проводила з новим бойфрендом. Фанати після перегляду дійшли висновку, що таким чином зірка підтвердила розрив відносин зі Стояновим.

«Після всіх подій цього тижня виникає бажання зануритися у приємні спогади про літо, адже це було, як маленьке життя з перемогами та розчаруваннями, роботою та відпочинком, закоханістю, дітьми, друзями, прогулянками улюбленим містом та купою нових знайомств! У наш складний час усі ці речі цінуєш втричі більше…», — підписала балерина.

Читайте також: Ольга Сумська показалася з 22-річною донькою Ганною та розповіла, як відпочиває з нею

Ольга Сумська показалася з 22-річною донькою Ганною та розповіла, як відпочиває з нею

Відомий український співак таємно одружився і розсекретив, яким було його весілля