in

«Озлоблений і вседозволений»: Крістіна Орбакайте поставила росіян на місце

Російська співачка Крістіна Орбакайте, яка з початком повномасштабного вторгнення виїхала з РФ до США, зізналася, як реагує на критику.

Донька Алли Пугачової наразі основну частину свого життя проводить з чоловіком Михайлом Земцовим та їхньою спільною донькою Клавдією. Артистка вкрай рідко навідується в Росію, лише виключно по роботі. У США зірка нещодавно поспілкувалася з російським журналістом , якому розповіла, що ніколи не цікавилася тим, що про неї думають оточувані.

«Коли я заявила про себе як співачка, то, звісно ж, зіткнулася з критикою, з нерозумінням, з пародіями тощо. Я це абсолютно не помічала, мені це було не ранимо, тому що я знала, чого я хочу, куди я йду і що мені це цікаво», — поділилася Орбакайте.

Крістіна Орбакайте

Після виїзду знаменитості за кордон росіяни активно почали засипати її сторінку в соціальних мережах гнівними коментарями.

«Я ігнорую. Я не люблю перепалки. Ну, в крайньому разі в мене, буває, накопичиться щось, я раз на кілька років щось висловлю. Ну, куди від них? Нікуди не дінешся, такий час, дуже озлоблений і вседозволений«, — додала співачка.

Читайте також: ПУГАЧОВА ТА ГАЛКІН ПОКАЗАЛИ, ЯК ПІДРІС ЇХНІЙ УЛЮБЛЕНЕЦЬ І ЗАСВІТИЛИ ОБСТАНОВКУ БУДИНКУ В ІЗРАЇЛІ

Пугачова та Галкін показали, як підріс їхній улюбленець і засвітили обстановку будинку в Ізраїлі

Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе закрутила новий роман