in

«Забезпечуйте мене»: невістка зрадниці Корольової обдере її до нитки

Наприкінці серпня співачка Наташа Корольова, яка підтримала повномасштабне вторгнення РФ в Україну, одружила свого єдиного сина Архипа.

Обраницею Архипа стала дівчина Меліса Валинкіна, з якою він познайомився в стриптиз-клубі. Відомо, що невістка Корольової після зав’язала зі стриптизом і і почала займатися б’юті-індустрією. Спочатку зіркові батьки скептично ставилися до вибору свого сина, але згодом все ж таки одобрили його вибір та прийняли у сім’ю. Втім, не всі вірять у щирі наміри Мелісси працювати.

«Вона робить усе досить мудро. Зараз не каже «забезпечуйте мене». Якби вона одразу заявила про свої фінансові потреби, це було б нерозумно з її боку, і вони б одразу зрозуміли, що вона зацікавлена лише в матеріальній підтримці. Вона вдає, що працює і заробляє сама, але незабаром може завагітніти і стати мамою, що змусить її звернутися по допомогу, зокрема й фінансову. Корольова точно не залишить онука чи онучку без підтримки» — зазначив російський журналіст Антон Беккужев.

Наташа Корольова одружила сина

Нещодавно Корольова висловилася про новоспечену невістку: «Підчепив у стри*тиз-клубі, коли був п’яний. Зате вона вміє шити та вишивати!».

Читайте також: Зробила перший крок: Анастасія Волочкова засвітилася на прийомі у нарколога

На прощанні з Масляковим у Москві помітили команду КВК зі Львова

«Не могли собі навіть уявити такого»: Крістіна Орбакайте розповіла правду про Аллу Пугачову